Stavíte nebo jen rekonstruujete kuchyň? Nevíte si rady s typem podlahy, kterou použít?

Pokusíme se vám poradit, ale rozhodnutí je potom na vás. Do kuchyně je nejlepší použít dlažbu, lépe se udržuje čistá a s vytíráním není problém. U plovoucí podlahy totiž musíte dávat pozor, abyste nevytírali příliš mokrým hadrem. Potom by se vám totiž podlaha mohla zkroutit. Dlažba je sice chladnější, ale věřili byste tomu, že na povrchu dlaždice je stejná teplota jako na povrchu „plovoučky“?

Dalším důležitým faktorem je možné mechanické poškození podlahy v kuchyni. Představte si, že vám upadne nůž. V plovoucí podlaze je okamžitě díra, která se nedá opravit tak, aby nebyla vidět. O dlažbu to mnohdy jen zacinká, ale když už je to taková rána a dlaždice se opravdu rozbije, potom se dá vyměnit. A co se týče hlučností, je mnohdy dlažba lépe odizolována než plovoucí podlahy. Stává se vám, že vám z ruky vypadnou klíče? Sousedé pod vámi nadskočí metr vysoko, pokud máte plovoucí podlahu. Obě dvě varianty ovšem vyjdou finančně zhruba stejně, existuje ještě jedna možnost a to je podlaha z PVC, je opravdu kvalitní a funkční, ale je finančně velmi náročná.

Máte zájem
o naše služby?

Napadají vás jakékoli dotazy před tím, než s námi navážete spolupráci? Zeptejte se nás na cokoli, nebo nám rovnou zašlete nezávaznou poptávku.

Ozveme se vám zpět co nejdříve.